Piff & Puff

Imorgon åker vi på turné till Härnösand med Dansväxthuset! Seriöst Carro, att vi inte har blivit less på varandra eller blivit ovänner är ju faktiskt en bedrift, må jag säga! Vi jobbar tillsammans, dansar tillsammans och umgås på helgerna och ofta på kvällarna efter dansen också.. 24-7 så att säga! Men jag gillar det.. Och vi har mer inbokat tillsammans hehe..

- Härnösand
- Sthlm & Linköping
- Paris
- Turkiet??


image28

Gillar dig mycket gumman! :)


Ballerinor?


Jag är lite nere..

Ja, så var auditionen i Umeå bortgjord.. Det gick väl inte så superbra, men jag gjorde iaf mitt bästa. Hela situationen gör en så nervös, och man tappar lite kontroll på sin egen kropp - den lyder inte helt när man väl är där inne och ska prestera, vilket är läskigt. Inte så att jag skämde ut mig men.. Dom vet kanske inte att jag kan bättre, men det suger att jag själv vet det.. Men men. Min monolog gick bättre än väntat iaf, men sången hade jag kunnat göra så mkt bättre! Eller kanske inte kunnat just där inne, just då.. Jag gjorde ju så bra jag kunde just då men (och det gick ju "bra" men hade kunnat gå bättre) Blir bara så irriterad, för pianisten spelade hur fort som helst, men det hann jag inte ens tänka på då, var i min egen värld. Funderar nu i efterskott på om han ens spelade rätt tonart, för jag hade ändrat tonarten till en som skulle passa min röst bättre? Det är ingen ursäkt men. Man måste väl lära sig att fixa det oavsett förutsättningar. 

Varken jag eller Lina gick vidare. Det var ca 60-70 sökande denna helg, och de tog ut 24 st till dag 2. Det var 12 st killar som sökte, resten tjejer. Vi fick vänta från kl 9.00 till ca 16.00, och då har man 5 min på sig att imponera på juryn, så det gäller att hålla nerverna i styr under sina 5 minutes of fame! Men man lär sig ju bara genom att utsätta sig för det här, så bara att jobba vidare egentligen, även om det känns deppigt just nu.. Blev bara så besviken, för jag trodde verkligen att jag hade en chans att åtminstone gå vidare till dag 2, också stod inte mitt namn på listan :( Men men. Det är väldigt hård konkurrens..

Jag ska snart rycka upp mig! Nu har jag iaf försökt, och jag är stolt över oss - att vi gjorde det här. Det var ändå en mysig dag, var allmänt skön stämmning där borta osv.. Vi hade med oss Carro som peppis :D Efteråt fikade vi gott, och impuls-gick-på-bio fem minuter i och såg "27 Dresses". Det var kul!

Hemresan blev spännande.. Vi fick leka dektektiver bakom en bil som körde 50-60 km/h på en 90-väg.. Vi trodde att föraren var hög/full, för bilen vinglade till ibland, och vi var rädda att han skulle orsaka en olycka. Så vi ringde min pappa och han ringde i sin tur polisen. Dom ringde sedan upp oss också höll vi kontakt tills deras bil dök upp och stannade bilen framför oss.. Vi gasade på fort som bara den därifrån, för vi ville inte hamna på nån dödslista om det var värsta kriminella gangsters med vapen i bilen haha.. Polisen ringde sedan upp och förklarade att bilen hade sommardäck, så föraren vågade inte köra fortare pga halkrisken. Oops! Men dom uppskattade att vi hade ringt iaf. Bättre att vara på den säkra sidan! Skulle ha fått så dåligt samvete om det hade hänt nåt, och vi hade haft möjlighet att förhindrade det utan att göra det. Nu kan jag sova gott ;) 

Ikväll ska jag chilla! Det känns behövligt..  

Jag är redo?!

IKVÄLL DRAR VI! Jag, Lina och Carro ska följa med som stöd.. Hoppas verkligen vi går vidare till dag 2 åtminstone för jag vill få visa dansen.. Min rygg håller på att ta död på mig, men jag tänker ge igen med samma mynt! Vill verkligen dansa! Håll tummarna för oss ;)


Jag är nervös..

DET ÄR INTE LÄNGE KVAR NU! Jag måste verkligen öva.. Åhdetärapadetärapa!

Mina kläder sitter inte alls lika tajt längre, har jag upptäckt.. Jag har typ gått ner i vikt? :S Får börja äta mer, helt enkelt! I can do this.

Köpte en bikiniöverdel idag.. Utifall att Turkiet blir av ;) Och den kostade faktiskt bara 15 kr, så jag anser inte att jag har någon anledning att ha dåligt samvete trots min dåliga ekonomi heller. Sådetså! 

Dagens låt; Lucy Silvas - Forget me not


Här kommer lite bilder från Subway:

image17


Jag är bakis

Men det var det så värt.. Tack för igår allihopa! :D

Nu har jag samlat ihop så många pizzabitar att jag faktiskt har en hel pizza i kylen, kan man säga.. Jag var för feg för att fråga om en påse till pizzan inatt, vilket innebar att Carro skrek att jag ville ha en istället.. Lite pinsamt kan man tycka, inte bara grejen att fråga om en påse haha, utan även det faktum att jag inte ens frågade själv, och att Carro skrek.. Men det var ändå värt det, den var ju så god! Och jag orkade ju inte hela.. Tänkte hela tiden på hur mycket den där pizzan skulle betyda för mig idag när jag var bakis.. Så - ändå värt det! Och idag blev jag och brorsan bjudna på pizza hos farfar, och där blev det över en massa och fattiga Karro fick ta med sig hem! Wiiie!

Jag och Emanuel lärde för övrigt farfar och hans Milja att skriva sms idag. Så nu kan dom förhoppningsvis börja sms:a med varandra.. Dom är sjukt söta alltså!

Emanuel hade visst glömt att stänga av min spis igår, så den hade varit på ett dygn! Tack och lov att det inte hann börja brinna i alla fall.. Min lägenhet finns kvar, liksom hela hyreshuset, liksom alla hyresgäster! TUR FÖR MIG!

Jag är glad

Wiiiiie :D Min rygg har inte gjort ont idag, kanske är den helt bra nu? Hoppas hoppas! 
Fest med Subway ikväll, jag är sjukt TAGGAD! Vi ses ute!

Jag är en tänkare

Jag tänker alldeles för mycket! Ibland.. Ofta tänker jag alldeles för lite också, men. Om jag skulle kunna jämna ut det på något sätt skulle jag nog fungera som vanligt, egentligen. Men jag har så lätt för att börja överanalysera allting. Jag är medveten om det själv, och försöker intala mig att jag överdriver, men ändå jobbar hjärnan på - som på automatik! Jag gräver ner mig djupt djupt i många, ofta långsökta teorier.. Efteråt talar jag om för mig själv "Men Karro, nu överanalyserar du igen, glöm bara allt du just tänkt!" Också tror jag att jag gör det.. Men tankarna finns ändå kvar där.. Är det bara jag som är såhär? Det är väl ändå bra att man är medveten om det.. Men det är ändå drygt! Jag vill bara tänka logiskt, och sluta där. Det tar så mycket energi av mig, alla dessa tankar! Men jag kan inte bli kvitt dom.. Och som sagt, ibland tänker jag verkligen inte alls, när jag kanske som bäst skulle ha haft användning för den där energi, till verkliga saker.. Jag orkar inte ens reflektera över det heller, det är det som är värst. Då kan jag inse flera år efteråt hur knäpp jag varit när jag ser tillbaka.. Ska det vara såhär?

Kanske är det här en överdriven tanke i sig, jag vet inte?

Aja. Nu ska jag bada! :D

Jag är solsugen

Jag vill jättegärna åka till Alanya med Carro och sola och bli lika brun som Danielle! Och jag vill vila upp mig på en strand och bli lika pigg som riktiga Piff.. Jag vill jag vill! Frågan är ju om jag kommer att ha råd.. Hoppas min kommande lön är skitfet.  

Hit med lite sommar! Och hit med lite farligheter!

image6

Jag är stressad och fattig

Om inte min rygg blir bra snart, hur ska jag då klara av att dansa i Paris, och hur ska jag klara av audition i Linköping?? Hurrup! Det skulle sluta att göra ont helt efter fyra dagar, och nu har det gått en vecka och jag har lika ont.. Jag känner mig som en 70-åring! Klarar inte av att göra vissa saker.. Att ta på sig skorna gör nog ondast. Men jag har seriöst inte råd att gå och knäcka till den igen.. Kan man gå till doktorn då?? Det är ju gratis..

Jag fattar inte varför jag måste vara så fattig hela tiden :( Stackars, stackars lilla mig!

Jag är en skitenoxe!

Det är för övrigt det grövsta ordet som min lillasyster kan säga.. Alltså nåt extremt dåligt! Och det dåliga i det här fallet, är att jag var HUR peppad som helst på att få äta grytbitar(älgkött) med ris och sås och vanliga, hederliga wokgrönsaker - sånna där minimajsar och morötter - också råkar jag köpa Thaiwok! Det är bara långa, smala, äckliga, jättekonstiga grönsaker i den!! Hur kunde jag ta så fel :(

Aja. Man kan inte få allt jämt. Jag har iaf min Puff här, och hon ska äta med mig! Vi får väl helt enkelt peta ut några enstaka ätbara grönsaker ur Thaiwoken och nöja oss så.. Det kommer att bli gott ändå! Men jag är grymt besviken, mest på mig själv, eller jag har ju bara mig själv att skylla.. Hatar när det är så! Skitenoxe!

Jag är en dålig bloggare

Bättre sent än aldrig? Jag ska sammanfatta vad som hänt sen sist..

-Vi har fått en glad nyhet - vi ska få åka till Paris med Dansväxthuset! 15-20 maj blir det av.. Vi ska även på turné till Härnösand. Jag är hur peppad som helst! :D

-Jag har fyllt år! Jag är nu 20 och stor flicka?!

-Jag och Linn var på audition i lördags för Idol, och det var riktigt kul! Tack för den dagen Linn! Snart bär det av på audition för Musikalakademin utanför Umeå och dansskolan i Linköping. Aaaah! Var på Atorpskolan idag och letade mig en monolog..

Känner mig i allmänhet nöjd med livet, jag trivs i den här åldern och med min situation. Har haft åldersnojja sen jag fyllde 12, och visst, det är stressande att tänka för mycket på att man är vuxen nu och så.. Men jag trivs ändå med att bo själv, klara mig själv, stå på egna ben helt enkelt. Klart man längtar tillbaka ibland, men sånt är livet antar jag. Det var inte bara kul att vara barn heller.. Livet går alltid vidare, man klarar sig alltid och lär sig nya saker hela tiden. Och ärligt talat tror jag inte att jag någonsin i mitt liv kommer att se på mig själv som helt vuxen. Jag flyter med och jag gillar det! 

Dagens låt; Looptroop - The Building

Ps. Bror var här idag :D Och bajspenis måste för övrigt vara det äckligaste ordet! Tack för våren, ge mig ännu mera sol!


image4

RSS 2.0