In the rain the pavement shines like silver

All the lights are misty in the river
In the darkness the trees are full of starlight

Vi har fått bokat en tågresa från Sthlm till Skellefteå för 95 kr! Nej - jag missade inte en 0:a - vi fick en SÅ BILLIG! Hurra för Sj Prio! Äntligen får man utdelning.. Så jag, Linn och Becca kommer hem över sportlovet, nice nice. Ska träffa familj och vänner, och ha workshop med gymnasiet och Dansväxthuset och berätta om skolan vi går på, och det kommer bli skitkul :) Kan man använda fler och? Jag har ett lyckorus nu. Och.

Men gott folk, det är inte allt som har hänt idag.. Jag har fått annan lycka på ett annat håll, i form av en alldeles speciell maträtt som jag längtat efter och fantiserat om i en månad. Linn och jag hade bestämt att vi skulle dra dit efter hennes audition, så.. IDAG ÅT VI PÅ MAX! Visst, jag kanske överskattar det litelitegrann, men erkänn att ni underskattar det?! Det var sann lycka idag alltså. Mm! Jag vet någon som kommer sova och drömma gott inatt. Hon börjar på K..

För att citera ett citat av min käre broder:
"Det är lätt att såra Karro, hon faller lätt i gråt. Men hon är lätt att trösta med ett Maxmål, efteråt"
(Så nu vet ni hur ni lindrigt kan komma undan ur en obekväm situation i mitt sällskap)

Livet

...är en gåta!

Sitter hemma hos Linnet, har ätit världens godaste middag; kyckling i en currysås med röd paprika och ris. MM! Och så har vi pratat och pratat och pratat. Sen så har jag fått inspiration av att se en kort dvd från Laban - en dansskola i London som jag har tänkt söka.. Fick se en del snuttar från klasser i olika stilar därifrån. Shit vad fint det är med dans alltså. Jag vill bli teknisk.. På djupet! Men jag tror att jag har utvecklats mer än vad jag ser själv faktiskt. Men tänk så mkt som kan hända om man börjar (och har ork) att satsa järnet JÄMT.

AH schizofren? Jag är en berg- och dalbana ibland alltså.


Viktig

Lyckade dagen

Idag var verkligen inte turen på vår sida. Efter sången ute på Lunnevad, dvs ute i ingemansland/skogen(/nästan-som-hemma-då), missade vi bussen till tåget! Och det går bara två bussar per dag därifrån, så vi fick LITE panik kan man säga - att vara fast där ute kändes inge vidare bra.. Men till slut fick vi faktiskt skjuts av en snäll själ så vi blev bara lite sena till nästa lektion.. Nästa gång ska vi inte vara så ambisiösa på sången att vi drar över tiden. Inte värt.

Idag på dansen var jag hur opepp som helst, hade lika gärna kunnat gå hem. Och jag blir så arg på mig själv att jag kan tillåta mig att vara sådär utan att skärpa till mig, att jag tillåter mig att tycka synd om mig själv och "rättfärdiga" att jag inte orkar kämpa. Värt det är? Nae. Det kommer man ingenstans med här i världen.. 

Har dock beslutat mig för att skita i Danmark. Har inte motivationen just nu, och min ekonomi skulle må bra av att jag stannade hemma. Visst, jag kanske ångrar mig sen, men då får jag väl deppa ihop då då.. :P 

Hade för övrigt en nära döden upplevelse i helgen.. Inget att skryta om visserligen, det var mest läskigt och pinsamt. Men men. Är väl sånt som händer? Men aldrig mig igen hoppas jag haha. Linn är en då stjärna. (Och Tobbe och Rebecca)

Hoppas det inte är försent att rädda den här pissiga dagen. Time will väl tell

It's all about the benjamins

Så ursäkta den dåliga uppdateringen.. Men jag är tillbaka i Linköping igen efter ett otroligt härligt och långt och lyxigt lov. Skolan har börjat igen, och det rullar på riktigt bra just nu. Jag är taggad på vårterminen även om jag sorgligt nog är väl medveten om hur fort den kommer att gå.

I veckan har jag tagit i som aldrig förr känns det som, i alla stilar på alla lektioner. Och kroppen mår därefter också.. Det gör ont i varenda liten muskel. Men jag är glad och peppad eftersom jag insett hur mycket snyggare allt ser ut om man tar i det där lilla extra. Hoppas bara jag orkar fortsätta i denna anda.. Just nu har man mycket energi efter lovet och allt är nytt och kul, sen nalkas alla auditions vilket gör en extra motiverad till att sticka ut. Ge mig styrkan att behålla min styrka! :D Jag är faktiskt inte så fysiskt stark, som man kanske lätt kan tro när man ser mig eftersom jag är så stor och biffig osv - så det tär en hel del på mig all denna träning, min kropp blir lätt trött och mör. Men man får ju adrenalin när det är så kul! Och starkare blir jag ju av träningen, hurra!

Idag på moderna fick vi öva en ny akrobatikdans.. Den är sjukt kul, med mkt hopp upp och ner och hit och dit. Och kullerbyttor bak och snurrar på skulderblad och handstående och armbågestående och ja hur ska jag mer beskriva den - AKROBATISK, helt enkelt! Och man landar alltid på samma höft vilket har resulterat i det mindre snygga blåmärket, och båda axlarna tar också mkt stryk.. Haha, med det är värt all kroppslig smärta..

Jag har lite beslutsångest vad det gäller en audition i Danmark.. Jag ska söka rätt mkt annat att jag vet inte om jag har råd helt ärligt, plus att jag inte är så väldigt sugen på att gå och bo där i 4 år.. Men det är självklart bra övning hur som helst, vore perfekt att gå på den auditionen före de andra som väntar i vår, så att jag börjar med en som jag inte bryr mig så hårt i och som förhoppningsvis då gör mig mer bekväm i hela den där pressade situationen. Men är det värt så mkt pengar? Hm. Jag vet verkligen inte, och det är hög tid att bestämma sig. Kom och hjälp mig!

Idag slutade vi som vanligt vid lunch - hur skönt som helst - och jag, Linnet och Kristin gjorde då en del ärenden och jag hittade bl a ett kap på myrorna; två par skor och ett par solglasögon för sammanlagt 175 kr! Hur värt som helst! Sen satte vi oss på ett matställe som heter Nancy's och avnjöt en god och billig lunch. Lyxigt, men inte för mkt ångest över pengarna ändå. Det var ju billigt allt jag spenderade på, och vi var faktiskt värda det. Linns Tobbe kom och joinade också :) Mkt trevligt, tjejer och kille!

Imorn blir det 40-års fest hos grannen, två klasskompisar fyller 20 vilket MÅSTE firas! :D Det är glasögon-&-mustasch-tema också, och jag övervägde först att limma fast mitt egna hår som mustasch eftersom jag ska klippa lugg imorn (alltså limma fast det överblivna håret med lösögonfranslim). Men jag sansade mig och köpte som tidigare nämnt ett par billiga solglasögon istället. Hade blivit lite småläskigt med en sån där halväkta mustasch tror jag, haha

Jag är för övrigt skitpeppad på våran slutproduktion! Vi ska börja koreografera nästa vecka och vi har så många bra idéer hihihi.. Boka in lördag 28e mars, för er som är sugna att komma och titta! Tror även vi visar fredag 27e och kan man ingen av dagarna så hör av er så kanske det går att lösa ändå ;)

Lite mainstream då:
Miss Independent - Ne-Yo
Right Now (Na Na Na) - Akon
Transformer - Gnarls Barkley

RSS 2.0