Och till Hannas ära

Eftersom det är Hannas dag idag vill jag tillägna ett balettskutt till hennes ära! Grattis ;) Nu ska jag fortsätta läsa Stieg Larsson, bok 1. Piss


Skitrygg

Jag är inte särskilt förtjust i vare sig negativa personer som negativa tankar hos vanligtvis positiva personer.. Men hur som helst så kommer jag utan vidare dåligt samvete att klaga som aldrig förr i detta inlägg, FÖR JAG KÄNNER FÖR DET! Det är faktiskt inte lätt att vara ung och fattig och skadad, när man bara vill få dansa på rosor.

Jag var hos Massörerna idag i Skellefteå, och fick massage, akupunktur (?) och hon knäckte även till min rygg. FINALLY! Min sjukgymnast har visserligen varit bra och hjälpt mig träna upp mag- och ryggmuskulatur på det problematiska området i ryggen, men sned har jag fortsatt att vara även om jag inte haft särskilt ont på sistone. Men denna kvinna som jag besökte idag sa att hon tyckte sig känna en inflammation i området. ROLIGT! En gång till alltså? Så jag (behöver väl kanske inte poängtera än en gång om hur snålt jag har det med pengar, student som man är) ska alltså nu dels fortsätta knapra Ipren mot knät jag har problem med :P Och nu köpa en dyr antiinflammatorisk salva att smörja in ryggen med OCH hon sa även att i och med att jag gått med det så länge kommer besväret inte att släppa genom ett enda besök, så hon rådde mig att gå på akupunktur regelbundet en tid fram över, vilket är SVINDYRT! 350 kr kostade besöket idag.. Ofta jag har råd att göra sånt regelbundet?? Jag hatar min rygg just nu och jag tycker sjukt mkt synd om mig själv. Och jag är bara hur negg som helst.

Kan ju också tilläggas att jag hade planerat att åka skoter idag och att åka snowboard i Bygdsiljum imorn, men efter knäckningen ska jag vara så stilla som bara möjligt för att det inte ska gå upp direkt första dagarna. Så jag har ställt in det roliga. Kul.

MEN! Har iaf varit grymt kul med alla workshops på gymnasiet och Dansväxthuset i stan i veckan. Eleverna är så positiva och duktiga :) Och det är först nu jag börjat inse hur mkt man har utvecklats själv av att gå i Linköping. Det är lite svårt att se när man är så mitt uppe i det.. Kul! Och roligt med kommentarer från dansarna här, det peppar en! Hoppas många kommer och söker Lunnevad härifrån i vår :) Jag vill bli danslärare..

I helgen lutar det åt utgång i den lilla staden med Linn, Stina och Lisa bl a! Nice


Lättpåverkad?

Läste just Carros kommentar om min dåliga uppdatering, och inom loppet av en minut är jag inloggad och har börjat skriva. Fastän jag egentligen inte har tid alls.. Haha

Vi har haft studiebesök i Sthlm på Balettakademin och Danshögskolan, vilket var inspirerande och gav mig en nytändning kände jag. Och den kom i grevens tid! Vad lite inspiration kan göra.. :)

Sen stannade vi kvar i storstaden hela helgen. Hann träffa bl.a Hanna, Mimmi, kusin Ami och faster Cathrin m familj - väldigt nice! Gick ut på Lemon bar och Blue moon bar i fredags, somnade vid 5-tiden. Och i lördags följde vi på en inflyttingsfest i Flemingsberg och såg sedan Dumpad och mös med varann och med onyttigheter (som vi för övrigt åkt enkomt ca en timme för att inhandla mitt i natten i orten intill, eftersom inget hade nattöppet i Flempan) Jag var förresten nykter båda kvällarna, ha! Somnade vid 6-7 tiden för att sedan åka med ett tåg kl 9.00..

Så en aning sliten var man ju efter helgen då.. Gjorde inte saken bättre att vårt tåg blev försenat, vilket resulterade i att vi kom hem drygt 5 h efter avgången på morgonen.. Inte värt! Men men, jag och Linn har fått pengarna tillbaka så ska egentligen vara väldigt nöjd, med tanke på min ekonomi osv..

Som tidigare nämnt blev jag väldigt inspirerad av vårt studiebesök.. Och i veckan har vi även en gästlärare från Y dance vid namn Andy, som inspirerat alla i klassen tror jag, på ett nytt sätt. Han är hur härlig som helst, gillar hans stil och sätt att lära ut. Så jag är inne i en bra period dansmässigt, känner mig taggad på att satsa och mottaglig för kritik och stark gentemot negativitet från mig själv och andra :D Wiho!

Och på fredag bär det ju iväg norrut! Ska bli riktigt skönt.. En hel vecka hemma - nice! Är peppad på workshops och annat! Hinner bl.a träffa Stina, nyhemkommen från Thailand.. Hihi

Klippte Linns lugg också..


RSS 2.0