Säg hej (eller gott nytt år)

Helg, ljuvliga helg. Finns det något bättre? Har njutit med tända ljus och ett glas vin för mig själv i min ensamhet med soffan och tv:n som enda sällskap efter middagen. Syster Frida har åkt iväg på fest och jag var för lat för att hänga på.. Jag vill bara chilla ikväll.

Idag har jag sovit länge, städat, gått och handlat inför nästa vecka, tagit en långpromenad i finväder i den fina skogen som finns här och bara tagit mig tid till allt. Det var längesen sist. Och välbehövligt tror jag.

Igår hade vi våran sångredovisning nr 2 inför hela skolan, inklusive alla lärare och rektorer.. (Hyffsat nervös blir man!) Och jag var nästan sist vilket innebar att jag satt med nerver i flera timmar. Men det gick verkligen jättebra, så känslan efteråt var bästa på länge. Nu känner jag mig så lättad och glad och nöjd - helg och allt dessutom. Sjöng förresten "Surabaya Santa" ur Songs for a new world, som handlar om tomtemor och hennes bitterhet över att hon tvingas fira julafton själv varje år osv.. En väldigt komisk låt..) Och jag hade ett bra samtal med min sånglärare efteråt som pricken över i:et. Hon sa bl.a. att jag har utvecklats massor dom sista tre månaderna. Hur glad blir man inte av att höra dom orden?? Och från henne... Ren och skär lycka i min värld.

Imorgon blir det nog lika lugnt som idag plus teaterrep på skolan vid 19.. Vi har uppvisning nu på onsdag för första gången. Jag är riktigt taggad! Känns bara roligt just nu, undrar hur pass nervös jag kommer bli när det gäller.. Hm..

Såja.. Det var allt för nu. Bara en sak till: GOTT NYTT IRANSKT NYÅR!!


Längtar efter min älskling (ja katten alltså;)


(Snodde bilder som jag tog med Masouds kamera i julas. Det är säkert lika mkt snö nu hemma i Norrland.. Svårt att tänka sig när det börjar bli så vårigt här.. Hm. Djupa tankar)







RSS 2.0