Nu gör det ont att trycka på tvålen

Vaknar upp i bäddsoffan och är så härligt slö efter gårdagen.. Dansade i tre timmar nonstop, och jag hade tillräckligt med adrenalin så det hade räckt och blivit över för hela gruppen.. Crumpingen var nåt av det roligaste jag testat, går nog inte att förklara! Var en grymt inspirerande lärare från Egypten, och världens skönaste musik.. Det är nästan så att jag vill flytta hit nu :) Plus att jag och Frida fick en del kommentarer, för att skryta lite.. ;) Hehe

Har då träningvärk i hela kroppen idag.. Det gör till och med ont att trycka på tvålen.. Men det är nåt jag glatt kan njuta av! Jag fick förresten billigare pris, till råga på allt som redan var så bra.. Vet inte hur det kom sig att jag börjat citera hela tiden, men det kan mycket väl bara vara tillfälligt..

SMS:
Från Frida: Karro, jag har goda nyheter! Du får alla tre dansklasserna för 300 ist för 450kr :)
Från Karro: Wiho! Bra knullat!

Nu ska jag och bror ut på OsloCity och hitta lite vin, sprit, rosafärgad hårspray och andra 80-talsaccesoarer. Inför en helt vanlig fredagskväll.

Bum Like You - Robyn

 

Din juice luktar anushål, mus och ägg, men den smakar bra

Jag är i Oslo. Wiho! Fridas lägenhet är skitliten men ack så fin. Imorn ska jag vara med och dansa i Oslos streetdancestudio - blir hiphop, ragga och crump.. Spännande :D Vi är i väntan på Slowmate, men han anländer imorn och ska komma och se oss dansa hihi

I resväskan har jag med mig min body, tights och benvärmare, för på fredag blir det nämligen 80-talsfest.. Jag ska vara hetare än ever ;) Grr! 

Kvällens citat:

Frida: Men alltså du fick som inte ha så snygga danskläder, för jag ville som inte bli överglänst..
Karro: Men kan jag verkligen vara med och dansa då..?

Karro: Din juice luktar anushål, mus och ägg! Men den smakar bra..

Fridas kompis frågade för övrigt hur många år äldre än Frida jag var.. Han var helt övertygad om att Frida var yngsta barnet.. Hehe, i den här åldern mår jag fortfarande bra av såna kommentarer! Värre blir det väl när man är gamling.. Men jag lever i nuet. CARPE DIEM! Haha

Cobrastyle - Robyn

Piccapi! Jag har lekt ikväll i soffan.. Jag var den lilla gula Piccachio i Poccemon.. Det var kul.. Hej då

Kärlek och respekt

Har ätit skitgod middag ikväll med Linn och Tobbe hemma hos mig. Blev lövtunnbit med vitlökssmör, potatisgratäng, kall och varm b-sås och chokladpudding till efterrätt. Mmm! Sen halkade vi in i djupa samtal om allt möjligt och blev fast i timtal. Skitmysigt. Kärlek och respekt (bugning)

Kom under samtalets gång in på ett gammalt citat av Stina - sågaren - där jag var den utsatta som så många gånger förut..

Karro: Stina, jag har seriöst stor ångest över en grej..
Stina: (flikar in utan att jag hinner fortsätta) Är det för att du dricker så mycket?? (med väldigt förstående röst)
-Pinsam tystnad-
Karro: ..Tycker du att jag dricker för mycket..?
Stina: Nee..
Karro: Det är en annan grej..
Stina: (flikar in innan jag hinner fortsätta) Är det för att du aldrig kommer få någon pojkvän?? (med väldigt förstående röst)
Karro: Va?! Nej..? Tror du att jag aldrig kommer få nån pojkvän?!
-Pinsam tystnad-
Stina: Joo..
Karro: Tack..

Stina, kära Stina! Hoppas allt är bra därhemma med valp och karl! Ikväll tänkte vi på dig och även din diss till mina bröst.. Ingen sågar så bra som du, saknar det och dig. Haha

One More Chance - Will I Am



Skitmysigt. På en måndag!

Lovstart

Nu sitter jag hemma hos Linn och Tobbe.. Har just kommit hem från Tobbes hockeymatch, den första matchen jag varit på i mitt liv, i princip! Var väl inte superkul själva matchen.. Men det var trevligt sällskap, och helt okej att se på :) Tobbe var bra iaf.

Nu ska vi mysa framför en film. Eller Tobbe och LInn ska mysa, jag ska käka chips! För att citera Tobbe "Det här blir en bra kväll!"

In The Ayer - Flo-Rida







Bilder från i fredags..

Grekröran

Nu har jag suttit i timmar och försökt pussla ihop mitt lov genom att kolla på alla möjliga flyg- och tågtider.. Jag är alldeles snurrig! Min brillijanta plan var att knäcka till ryggen idag eller imorn, hinna festa med Linn imorn, åka till Oslo på lördag, gå ut där, stanna och vila ryggen några dagar, hinna dansa med Frida på alla möjliga kvällskurser hela veckan, för att sen åka till Norrland på lördag och fira farfars 80-fest.. Det som i mitt huvud kändes så lätt och rätt gick inte att få ihop i teorin kan jag ju meddela..

Jag orkar inte ens försöka förklara allt som sket sig, men i det stora hela blev det som så; Jag ska sova på saken! Blev dock tvungen att ställa in 80-festen, för jag tog mig inte hem efteråt - så det är nåt som är bestämt. I övrigt får vi se när och hur jag tar mig till Oslo, när jag ska knäcka till ryggen och om jag kan dansa hos Frida eftersom man måste vila ryggen typ tre dagar efteråt..

MEN!
Något positivt i det hela, i och med att det blev så här, är att nu finns det en möjligthet att Emanuel följer med till Oslo iaf! Wiho!

Save Me - Morandi



Lite grekbilder. Kommer mera..

Somliga går med trasiga fötter

Uppvisningen gick bra idag! Jag blev riktigt stolt över alla i klassen och mig själv :) Efter lunchen somnade jag på skolan då vi skulle se film.. Det känns verkligen som att kroppen gått på lov redan.. Bara två dar kvar nu! Sköönt.

Drar troligen till Oslo på lovet och hälsar på Frida. Har inte varit där på evigheter nu! Ska bli kul att se hennes nya lägenhet på 26 kvadrat.. Hehe

Jag och Kristin lagade tacos till middag idag, det var hur gott som helst! Sen sov vi middag och låg som i koma med våra mätta magar för att sen dra på streeten och tömma ut oss på våra sista krafter för dagen. Det var askul idag, och jag älskar våran lärare. Hon är så grymt duktig. Och snygg.

En liten snilleblixt slog mig idag när vi käkade middag.. Jag kan inte äta lika mkt mat som tidigare, trots att jag tränar mer än nånsin.. Jag är fortfarande konstant småhungrig och sugen på mat, men när jag väl få chans att trycka riktigt ordentligt så tar det stopp mkt fortare än förut.. Och jag har då en liten teori som jag klurar på.. Tänk om det är så att jag har fått mer magmuskler.. Och att dom liksom tar större plats i magen så att magsäcken inte får lika mkt utrymme..? Hm.

Dagens låt; Freeze - Jordin Sparks

Varför är det så jobbigt att duscha? Jag gruvar mig verkligen :( Buhu! Sitter fast här istället för att göra bort eländet så man kan sova nån gång.. Känns så ovärt också, för vi ska ju lix svätta ner oss det första vi gör imorgon.. MEN OROA ER INTE! Jag SKA! Fastän jag inte vill.. Livet är hårt ;)


Det där med snygga fötter? Nja, jag tror det får offras för konsten. Med tanke på vad folk offrat före mig så känns det inte så väldigt nobelt.. Men även till synes små uppoffringar kan väl så småningom leda till storheter, right?

Aj

Jag har typ slitit upp min rygg igen.. Den har inte blivit inflammerad än så länge, men tror jag slitit upp "förtöjningen i dendärleden" vad den nu heter.. Mitt ena ben är lite längre igen, och jag känner mig sned på dansen när vi stretchar.. Plus att idag fick jag en låsning längre upp och det gör ont.. STACKARS STACKARS MIG! Och jag är trött trött trött..

(Dags att gå till en kotknäckare, och sova litegrann - så lär väl mina i-landsproblem vara lösta!)

Pocketful Of Sunshine



Grip glob there's love and jump

"På vår jord finns kärlek och hopp" - det var det vi ville få sagt i våran refräng.. Jag och min kusin Anniqa hade som yngre nyligen bildat popgruppen TG (står för Two Girls, och det var topphemligt!) Vi ville givetvis skriva texter på engelska, och med hjälp av lexikon och Anniqas engelskalärare till mamma, kom vi fram till vilka ord som skulle användas..

Jag har ÄNTLIGEN fått hit min dator! Wiiiiiiiiiiiiiiiiie :D Och min stereo..

Fick idag på baletten höra ett "That's nice!" Så min dag är som gjord! Nu ska jag duscha och sen bege mig till Linn & Tobbe för att se Mamma Mia :)

Snackade för övrigt med DansLena idag, och jag, Linn och Rebecca ska troligen komma till Anderstorpskolan och ha workshops i februari! Det blir nog nice, och Lena är så söt.

Pappsen blev försenad igårkväll pga av de störda tågen.. Men vi hann umgås några timmar iaf, jag fick ett kilo winigums, och vi fixade min dator mm.  Sen somnade vi efter tre nångång, för att sen gå upp vid halv sju.. Jag var inte pigg kan jag ju meddela! Men musikprovet på morgonen gick rätt bra ändå. Snart får vi enskilda sånglektioner. Jippi!

Minne

Exakt ett år sen idag, haha shit vilket minne jag har alltså.. Jag känner mig likadan på ett sätt, stark och okrossbar haha - livet var på topp. Gav mig in i något som växte sig så viktigt och som i slutändan gjorde mig så arg och besviken när det inte blev som jag hade börjat tro och förvänta mig. Kan inte säga att jag ångrar något. Det fanns mkt fint, och jag har många minnen. Är dock tungt att gå ner sig så pass mkt som jag gjorde, och tungt att inse att folk som står en så nära kan göra en så besviken när man lär känna varann på djupet. Men när jag tänker tillbaka på det nu så gör jag det oftast med ett leende. Alla val formar oss, och starka känslor är värda att provas. Shit vad deep.. Men jag är iaf otroligt glad över att jag mår riktigt bra igen och att jag klarade av att vara stark och att jag idag känner mig starkare än någonsin. Och jag är inte arg längre. 

Jag vill aldrig förlora mig själv till någon annan. Jag vill bli kär igen och våga satsa 100% utan skyddsnät, men jag vill alltid kunna stå på egna ben ändå och låta bli att vilja så mkt av fel anledning. Och alltid alltid alltid vara ärlig mot mig själv. Och för att inte tala om att sluta överdriva, vilken i sin tur innebär att jag inte ens borde skriva det här.. Haha

Helg ljuva helg

Grymt skönt att få vara helt ledig på helgerna! Vilket lyx. Jag börjar bli tveksam på om jag ens ska söka extrajobb, med tanke på hur mkt jag njuter av den här lediga tiden på kvällar och helger.. Det kanske kan vara värt det - att skämma bort mig själv extra när jag lix har det så bra. Varför inte gå hela vägen liksom och bara låta mig översköljas av ren och skär lyx det här året? Blir ju dock skuldsatt då istället, eftersom jag går på fult studielån, men.. Kändes så ruggigt bekvämt som jag har det nu haha.. Hm. Klurigt!

Idag har vi åkt ut till IKEA och shoppat en del nödigt och en del onödigt. Trevligt, trevligt var det! Hittade bl.a. danskläder, smink, sängkläder m.m. Sen åkte vi in till stan och käkade pizza, gick på bio och såg "Eagle Eye" (som var överraskande bra), fick sen gratis-biljetter till Platå, men Karro med otur hade råkat glömma sitt körkort hemma, och den snälla vakten var inte tillräckligt snäll ikväll utan tyckte att jag såg för ung och fräsch ut och beklagade att han inte fick släppa in oss. Så - det slutade med att vi åkte hem ändå.. Why am I so small? :S

Har handlat mat idag också, så att jag har något att bjuda pappsen på när han kommer på besök imorgon. Ska ställa väckarn och städa lägenheten en aning också.. Hihi.. Hoppas han har med sig allt på min lista över vad jag vill att han tar med från mitt rum..

Såja! För att citera en mkt kreativ lärare jag fick förmånen att ha under min lågstadieperiod - han diktade alltså ihop en alldeles egen "låt" som klassen skulle sjunga tillsammans i slutet på varje dag - och den gick som följande; "See you tomorrow, bye bye. Hej då, vi syns imorgon." Påminn mig nästa gång vi ses, så ska jag sjunga den för er så ni kan höra melodin. Så, med den sången sjungen, drar jag mig till min säng! 

Dagens låt; Runnin Back - Jessica Mauboy (den dansar vi till nu på streeten :] )


Här är förresten min klänning you know you've heard so much about!

I found love

Blev peppad på att börja blogga igen, så varför inte liksom.. Sitter numera i Linköping, har börjat på Danslinjen på Lunnevad och med risk för att låta klyschig men - livet är verkligen underbart!

Jag bor i en 5:a i ett ghetto med en tjej som heter Kristin.. Egentligen ska man vara 4 pers i varje lägenhet men vi hade lite tur med att det blev udda antal (och en kille slutade vilket inte är lika kul men) Plus att vi fick den enda med TV och tvättmaskin. Ha!

Vi dansar hela dagarna, kommer hem, lagar mat, äter, ser TV, duschar i bästa fall, äter lite till, stupar i säng av trötthet inte alltför sent.. Vi har ständigt träningsvärk och ömma kroppar, vilket vi gillar att få klaga över inför varann.. Men det är egentligen inte så synd om oss :D Hehe

Idag var favoritdagen på schemat; Två streetlektioner för att sen sluta 12.15. Lovely friday! (annars slutar vi mellan 14-16) Idag fick vi dansa bl a House, och det var hur kul som helst! Jag var väl inte hetast i klassen på att hänga med, men.. Det var kul! Ska ta igen allt jag missat eventually, vilket är en hel del eftersom jag varit borta två veckor.. Nästa vecka har vi våran första uppvisning, på ett Forum ute på Lunnevad. Det lär ju bli nice!

Tiden går så vansinnigt fort när man mår bra och har kul, har i annat fall en tendens att gå så plågsamt långsamt.. Och jag har en känsla av att det här året kommer att flyga iväg.. Jag vill stanna här för alltid! Som det känns nu haha.. Snacka om att jag lär drömma tillbaka till det här året så småningom när jag har blivit gammal och skruttig. 

Två veckor i Grekland gjorde mig gott.. Tror det är därför jag är så överpeppad på livet nu haha.. Jag fann bl.a. love at first sight, i form av en klänning. Dyr var den, men det var iaf lite rea, och det är nog det finaste jag haft på mig så det var värt varenda pening. Och vilket minne sen! Plus att mannen i affären var störtskön. Sa jag att jag fick rabatt förresten? Hehe, only kidding :D Men han var kul.. I övrigt hann vi med solande, badande, vinprovning, shopping, para-flying, motorcykelåkning, Knossos, Cretas Maldiverna och med risk för att låta fånig igen, men vi fick mycket tid till att bara rå om varann och ha mer och mindre djupa samtal..

Saknar gamla vänner, det är väl enda nackdelen med att vara här egentligen.. Men har ju Linn och Rebecca, vilket känns skitlyxigt, plus att man får ju alltid nya vänner när man flyttar såhär.. Och snart kommer Carro och hälsar på iaf! Jag är grymt peppad ;) Till övriga som känner er manade; Har ni vägarna förbi Linköping - you know who to call! Jag står för husrum, snacka om att vi har plats över alltså..

Sådärja! Tuff start för alla intresserade.. Har ni tagit er så här långt är jag stolt och nästan rörd över ert engagemang i att läsa om mitt superintressanta liv. Peace folks!

RSS 2.0